OUR REFERENCES

Here you can see our references from previous clients.

Jag kan varmt rekommendera Gilbert Ecological Cleaning. Det är underbart skönt att varannan vecka komma hem från jobbet till en nystädad lägenhet. En lyx som jag gärna unnar mig och som slår vilket spa eller ansiktsbehandling som helst.
Dessutom efter att ha testat andra städbolag så känns hemmet ovanligt fräscht och det luktar fantastiskt gott av de ekologiska produkterna.

–LISE-LOTTE CARLSTEN, TEAMLEDARE OCH BIOMEDICINSK ANALYTIKER.

Vi anlitade Gillbert Ecological Cleaning till vår flyttstädning när vi bytte lägenhet i somras. Eric gjorde ett oklanderligt jobb och vi hade varit lyckliga om vi flyttat in i en hälften så välstädad lägenhet! Nu använder jag enbart hans ekologiska rengöringsmedel i min SecondhandButik på Friisgatan 14. Jag kan å det varmaste rekommendera Eric till alla möjliga uppdrag.

–ERIK KITOUT

Vi har anlitat Gilbert Ecological Cleaning Co. för att städa vårt kontor.Vi är jättenöjda med den ekologiska städningen och det luktar fräscht och gott när vi kommer på morgonen. Företaget är noggranna, ordningsamma och deras produkter är skonsamma för miljön och vår hälsa. Vi kan varmt rekommendera dem till andra företag.

–MARK EDWARDS, BIG TRAVEL SWEDEN AB

Med Eric i huset blir inte bara den fysiska miljön ren och trevlig. Hans varma skratt och genuina intresse för miljö och människor bidrar till en bättre arbetsplats. Vi har ett komplicerat schema för städning, med olika behov av städning från dag till dag.
-Det funkar alltid bra och vi har stort förtroende för Gilbert Ecological Cleaning Company.

Call Us
Translate »